وکیل

وکیل

سایت لایحه دات کام با بکارگیری بهترین وکیل متخصص در هر پرونده حقوقی، همواره، بهترین نتیجه را برای متقاضیان به ارمغان می آورد.

در حوزه هایی همچون :

  • وکیل کیفری
  • وکیل خانواده
  • وکیل انحصار وراثت
  • وکیل قرارداد
  • وکیل طلاق
  • وکیل ملکی
  • وکیل چک
  • وکیل سفته
  • وکیل حضانت
  • وکیل ثبت
  • وکیل نفقه
  • وکیل اجرت المثل بهترین وکلا در این موسسه حقوقی گرد هم جمع شده اند.

چرا وکلای لایحه دات کام

لایحه دات کام با داشتن بهترین وکلای متخصص، که بدلیل تجربه بالا، با اشراف کامل به حل پرونده های حقوقی نایل می شوند.

بهترین وکیل تهران، وکیلی است که در صورتی که، در صورت ارزیابی مشکل حقوقی موکل خود متوجه شود که امکان انجام وکالت وجود ندارد از گرفتن پرونده صرف نظر کرده و باعث اتلاف هزینه و اضرار موکل نشود.

چرا وکیل نیاز است؟

پرونده های حقوقی اکثرا ماهیتی پیچیده  دارند که شبیه مسائل دیگر، برای حل و فصل نیاز به یک کارشناس در مسائل حقوقی دارد. یک پرونده حقوقی درخصوص ملک نیز شانس دارد به دلیل گزینش روشی غلط برای رسیدن به سرانجام از طرف طرفین پرونده یا هر دلیل دیگری چند سـال طول بکشد.

گفتنی هست که برای هر فردی شانس دارد مشکلی حقوقی پیش بیاید که برای از بیـن بردن آن نیاز به وکیل احساس می شـود که این شخـص در استخدام موکل در می آید تا مـوارد حقوقی وی را به عنوان یک مشاور حقوقی برطرف نماید .

اگر شما نیت انعقاد قرارداد با وکیل یا مشاور حقوقی را دارید، مد نظر داشته باشید که پیش از رجوع به دفتر وکالت، می بایست اطلاعات ضـروری دربـاره وکیل، وکالت، مشاوره حقوقی، حقوق مرتبط به موکل، حدود اختیارات وکیل و … داشته باشید.

وکیل

ضمناً ضـروری هست آگاه باشید که در نخستین رجوع به وکیل یا مشاور حقوقی، چه موضوعاتی را می بایست به او انتقال دهید تا بتوانید به برترین نحو از خدمات حقوقی یک وکیل، بهره ببرید.

برای گزینش وکیل و مشاور حقوقی، با دقت به حساسیت موضوع، می بایست با چشم باز گزینش صورت گیرد تا حقوق موکل بوسیـله وکیل محقق شود، که در ادامه مطلب، بعضـی نکات با ارزش را که یک موکل حرفه ای می بایست آنها را مد نظـر داشته باشد مطالعه خواهید کرد. در ادامه با نکات با ارزش قبل از رجوع به وکیل یا مشاور حقوقی همراه ما باشید.

نکات قبل از رجوع به وکیل یا مشاور حقوقی

به دلیل اینکه تاییـد ادعا، نیاز به مهارت وکیل پایه یک دادگستری و اطمینان موکل به مشاور حقوقی دارد، همه رازها و اسناد می بایست از طرف موکل به وکیل داده شود تا با دقت به امانت داری وکیل و مشاور حقوقی، سرانجام مورد نظـر حاصل شود.

شغل وکالت، یکـی از حساس ترین مشاغلی که در رابطه با زندگـی افـراد هست که دفاع از جان، مال و ناموس مردم را هدف خود در نظـر می گیرد.این شغل به وکیل یا مشاور حقوقی سپرده می شـود . در عقد قرارداد با یک وکیل دادگستری، می بایست با ظرافت زیاد عمل کرد. در این میان، دقت به بعضـی نکات با ارزش و مهم در همـان ابتدای کار قرارداد، می تواند از ضایع شدن حق موکل ممانعـت نماید و در نهایت برترین دفاع از حقوق وی را ضمانت نماید .

به جای تمرکز و دقت بر روی سن و جنسیت وکیل، بهتر هست دربـاره توانائی های او در انجام مقوله پرونده تمرکز شود. اینکه برخـی وقتها شنیده می شـود وکلای سالخورده باتجربه تر می باشند یا وکلای جوان پیگیرتر از مسن ها می باشند و یا اینکه خانـم ها دلسوزتر از آقایان می باشند یا آقایان شجاعت زیادتری در مواجهه با محاکم دارند، همه و همه نسبی هست و عکس همه آنان نیز صادق می باشد. بـعد بهتر هست به جای تمرکز بر روی این مسائل بر روی ویژگیها ی همچون حسن شهرت ، امانت داری و توانائی های علمی وکیل در حل مساله تان، تمرکز شود.

با ارزش ترین و ابتدایی ترین مورد، گزینش وکیلی هست که قرار هست از حقوق شخـص دفاع نماید .

وکیل برای محقق شدن این مورد می تواند از تجربه های اطرافیان و آنانی که سابقه استخدام وکیل دارند بهره گیری نماید .ضمناً موکل می بایست مطمئن شود که شخـص موردنظـر حاوی پروانه معتبر وکالت در دادگستری می باشد.

اما در پرونده هایی مشاهده شده هست که اشخاصـی با سوء بهره گیری از ناآگاهی مردم، خود را وکیل پایه یک دادگستری معرفی کـرده و مبالغ هنگفتی را به عنوان حق الوکاله از آنان اخذ کـرده اند.

این در حالی هست که او هیچ جواز ی برای وکالت در محکمه و دادسرا نداشته و با وعده های پوچ و بی اساس از جمله وجود آشنایی با بعضـی افـراد ذی نفوذ، اقدام به اخاذی و به اصطلاح کار چاق کنی کـرده اند. به این دلیل ، موکل می بایست پـس از اطمینان معتبر بودن پروانه وکالت و بازبینی شخصیت و صلاحیت و مهارت های وکیل مورد نظـر اقدام به بستن قرارداد با وی نماید .

قرارداد با وکیل پایه یک دادگستری

بعد از اثبات توانایی وکیل پایه یک دادگستری، نوبت به انعقاد قرارداد با وی می رسد؛ بطور معمول میزان حق الوکاله یا هزینه وکالت که به وکیل داده می شـود ، با ارزش ترین بخـش قرارداد وکالت خواهد بود. اما تحوه مشـخص آن نیز از ارزش بیشتری برخوردار هست که می بایست مورد دقت قرار گیرد.

مساوی آیین نامه تعرفه حق الوکاله مصوب در سـال ۱۳۸۵، آنچه که در این زمینه ملاک عمل خواهد بود توافقی هست که بیـن وکیل و موکل صورت می گیرد.

به این ترتیب، این موافقت می تواند بیشتر، کمتر یا مساوی تعرفه ای باشد که در این آیین نامه پیش بینی شده می باشد.

وکیل

مساوی تعرفه در دعاوی مالی، میزان حق الوکاله دربـاره ی که رأی محکمه بدوی از حیث بهای خواسته قطعی هست از حداقل ۱۵۰۰۰۰ ریال و ۱۰ درصد بهای خواسته و حداکثر تا ۳۰۰هزار ریال هست و دربـاره ی که رأی از حیث بهای خواسته قطعی نمی باشد به ترتیب زیـر تعیین می شـود :

  • تا مبلغ ۱۰۰ میلـیون ریال ۶ درصد از بهای خواسته و حداکثر ۶ میلـیون ریال.
  • نسبت به مازاد ۱۰۰ میلـیون ریال تا یک میلیارد ریال ۴ درصد بهای خواسته و حداکثر تا مبلغ ۴۲ میلـیون ریال.
  • نسبت به مازاد یک میلیارد ریال تا ۵ میلیارد ریال ۳ درصد از بهای خواسته و حداکثر تا مبلغ ۱۶۲ میلـیون ریال.
  • نسبت به مازاد پنج میلیارد ریال ۲ درصد از بهای خواسته و حداکثر تا مبلغ ۲۰۰ میلـیون ریال.

در عقد قرارداد با وکیل مسائل پایین در نظـر گرفته شود:

بهتر هست مورد وکالت و مقوله پرونده در قرارداد وکالت ذکر و در برگه وکالت نامه اختیاراتی به وکیل اعطا گردد و ذکر شود که موکل راضی به اعطای اختیارات فوق می باشد. یک وکیل خوب پیش از هر چیز می بایست بتواند یک قاضی خوب باشد با این توضیح که چنان چه در محکمه وجدان خویش با بازبینی اسناد و اوضاع و احوال موجود و دیگرمسائل ، موکل خود را محق تشخیص داد، به دفاع از موکل خود پرداخته شود.

اما می بایست دقت داشت وکیلی که از نظـر اخلاقی همـه محاسن را دارا باشد ولی فاقد تخصص و علم ضـروری باشد، نمی تواند به نحو مقتضی از حقوق موکل خود در محکمه دفاع نماید . پس وکیلی را می توان مورد اثبات قرارداد که نیز از نظـر تندرست اخلاقی مورد وثوق باشد و نیز تخصص ضـروری در اموری که به وی سپرده می شـود را به دست آورده باشد.

موکل می بایست آدرس محل سکونت طرف ادعای را به وکیل اعلام و اصرار نماید که مسئولیت عواقب ناشی از شناسایی نشدن طرف شکایت را وکیل می بایست به اطلاع موکل برساند پـس از این توضیحات هست که، موکل می تواند قرارداد وکالت را امضا نماید.

مورد بعدی میزان حق الوکاله هست و می بایست در نظـر گرفت که چه درصدی از هزینه حق الوکاله در اول به عنوان وهله نخست، چه مقدار در وهله تجدید نظـر و چقدر در وهله فرجام خواهی پرداخت خواهد شد. ضمناً این مورد در قرارداد می بایست قید شود که این حق الوکاله مرتبط به دفاع از حقوق موکل، پایین عنوان مقوله قرارداد هست و ضمنا اگـر در جریـان رسیدگی، دعوای دیگری علیه موکل طرح یا ورود ثالث و دعوای تقابلی مطرح شود چه از طرف وکیل یا طرف ادعای یا فـرد ثالث دفاع از این دعاوی یا طرح دعاوی مورد بحث، نیاز به انعقاد قرارداد تازه خواهد داشت. این را نیز می بایست در نظـر دریافت کند که چنان چه وکیل طرح ادعای تازه را لازم و ضـروری بداند نیز این مقوله منجر به انعقاد قرارداد تازه می شـود ، حتی چنان چه وکالت نامه کلی تنظیم شده باشد.

در صورت نداشتن توانایی در پرداخت حق الوکاله بهتر هست در پرونده های حقوقی با معرفی کانون وکلای دادگستری می توان از دارا بودن وکیل معاضدتی بهره برد. ضمناً در بعضـی از پرونده های کیفری و به تشخیص محکمه در موضوعات خاص، برای متهم وکیل تسخیری مشـخص می گردد.

تعهدات موکل در برابر وکیل

موکل می بایست هر وقـت که وکیل یا محکمه ضـروری بداند، اصل اسناد را در قبال گرفتن رسید، در اختیار وکیل قرار دهد ادامه می دهد، پرداخت همـه هزینه های دادگستری از قبیل هزینه شکایت ، هزینه اوراق، ایاب و ذهاب و حق الزحمه کارشناسی به عهده موکل می باشد. چنان چه موکل، این هزینه ها را به موقع پرداخت ننماید و خسارتی متوجه موکل شود، موکل شخصا مسئول این خسارت ها می باشد و وکیل پایه یک دادگستری مسئولیتی دربـاره خسارات پیش آمده نخواهد داشت.

موکل می بایست کاملاً شفاف و صریح و اما به دور از هر گونه خلاف واقعیت، دربـاره حق الوکاله و مـوارد مالی پرونده با وکیل حرف بزنید. وضعیت و توانایی مالی موکل می بایست برای وکیل پایه یک دادگستری شرح داده شودو در صورتیکه توانایی پرداخت حق الوکاله را وجود نداشته باشد تمهیدات دیگری اندیشیده شود. متاسفانه بعضـی از مراجعین به دفاتر وکالت به فکر زیـر آوردن درصد حق الوکاله، تعداد خواسته را زیـر تر از تعداد واقعی آن معرفی خواهند کرد؛ که این مساله باعث سلب اعتماد وکیل از موکل شده و بعضاً تبعات آن نیز دامنگیر موکل می گردد.

نکته دیگری که می بایست به آن دقت داشته باشید این هست که موقعی پرداخت حق الوکاله و با انجام اولین اقدام وکالتی از طرف وکیل، موکل نمی تواند با فسخ قرارداد حق الوکاله خود را طلب نماید.

ساعت کار دفاتر وکالت اغلب محدود است. پس در هر مرتبه رجوع فرصت را غنیمت شمرده و می بایست مساله حقوقی یا کیفری را بطور کامل بازگو گردد. ضمناً می بایست همه اطلاعات در مورد مقوله را به وکیل یا مشاور حقوقی انتقال داده شود.در ادامه با وکیل، قدرت فراقانونی که ندارد همراه ما باشید.

وکیل، قدرت فراقانونی ندارد

همیشه موکل می بایست توجیه باشد که وکیل، قدرت فراقانونی مثل آشنایی با مقام ها و کادر قضایی ندارد و فقط در حدود تجربه و تخصص خود با بهره گیری از راه های قانونی می تواند از موکل خود دفاع نماید .

معرفی شهود، مطلعان و حاضر کردن آنان در محکمه و دادسرا و ساخته وسیله انجام قرارها و کارهای از این قبیل، به عهده موکل می باشد.

هرگز نبایستی از وکیل انتظار انجام کارها غیر قانونی را داشت. اشخاصـی که کوشش دارند مساله حقوقی خود را از طرق غیر قانونی و تهیه رابطه ، حل و فصل کنند بهتر هست از همـان ابتدا از رجوع به دفتر وکالت اجتناب کنند. رجوع به دفتر وکالت، نشان می دهد که موکل نیت دارد مساله حقوقی خود را از طریق قانونی و درست آن بررسـی نماید.

وکیل

موکل متعهد هست که کارهای اداری مرتبط به بیرون از دادگستری را شخصا می بایست انجام دهد، از بـقیـه مسائلی که موکل می بایست انجام دهد اقرار به این هست که اسناد خود را به رویت کامل وکیل پایه یک دادگستری رسانده هست و صحت آنان را اثبات می نماید .

موکل به وکیل اختیاراتی تفویض می نماید که یکـی از آنان این هست که موقعی لزوم برای انجام مورد وکالتی، وکیل می تواند وکالت را به غیر تفویض نماید ، ضمناً می تواند مورد وکالت مورد وکالت را همراه وکیل دیگری منفرداً انجام دهد.

سرانجام محکمه ارزشی بر هزینه پرداختی به وکیل ندارد

اشخاصـی که اقدام به استخدام وکیل پایه یک دادگستری می کنند می بایست این نکته را در نظـر داشته باشند که بر حسب متن آیین نامه تعرفه حق الوکاله مصوب قوه قضائیه، تعهد وکیل تعهد به سرانجام نمی باشد، پس ضمنا اگـر مقوله وکالت، جزئاً یا کلاً، به نفع موکل خاتمه نیابد در حق الوکاله تاثیری نخواهد داشت.

ضمنا چنان چه که برای موکل قرار تامین صادر گردد، این قرار، منوط به تودیع خساراتی هست که از طرف مقام بازبینـی کننده مشـخص می شـود و وکیل در میزان و نوع این خسارت دخالتی نخواهد داشت.

تجدید نظـر خواهی

موکل می بایست در نظـر داشته باشد که با وجود درج اختیار تجدید نظـر خواهی در وکالت نامه، انجام تجدید نظـر خواهی وکیل وابسته به پرداخت هزینه ها و حق الوکاله وهله تجدید نظـر خواهی وکیل وابسته به پرداخت هزینه ها و حق الوکاله وهله تجدید نظـر و تسلیم اسناد به وکیل می باشد.

تغییر نشانی، حداکثر در مدت وقـت ۴۸ ساعت، نشانی تازه را به صورت کتبی به وکیل خود اعلام نماید. ضمن آنکه این قرارداد در چند ماده و تبصره در دو نسخه با اعتبار واحد تنظیم شده هست و یک نسخه آن در اختیار موکل قرار خواهد گرفت و موکل نیز اقرار می نماید که این قرارداد را بخواند و بعد مبادرت به امضای آن کـرده هست.

پاسخ بگذارید:

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پاربرگ سایت

نوارکناری کشویی